Первые смерти войны. В Славянске почтили память погибших Героев

Первые смерти войны. В Славянске почтили память погибших Героев

Лишь бы не повторилось

Слов'янська міська рада інфнормує

У Слов'янську вшанували загиблих Героїв та поклали квіти до пам'ятних знаків

13 квітня відбулось вшанування пам'яті та покладання квітів до пам'ятних знаків загиблим Героям України під час звільнення Слов'янська у 2014 році.

В заході взяли участь міський голова Вадим Лях, заступник міського голови Юрій Підлісний, керівництво Краматорського головного відділу СБУ полковник Юрій Олефіренко та майор Євген Афонін, військовослужбовці ЗСУ, НГУ, члени родин загиблих, працівники Слов'янської міської ради та громадськість. 

7 років тому першим за звільнення Слов'янська загинув співробітник Центру спеціальних операцій “Альфа” Управління Служби безпеки України в Полтавській області капітан Геннадій Біліченко. Учасники заходу згадали події того часу, вшанували пам'ять загиблого Героя хвилиною мовчання та поклали квіти до пам'ятного знаку. З промовами виступили заступник міського голови Юрій Підлісний та начальник відділу з питань внутрішньої політики Дмитро Кравченко.

Також відбулось покладання квітів до пам'ятно знаку на трасі Київ-Довжанський. Перед присутніми виступив командира батальйону спеціального призначення “Донбас” НГУ капітан Микола Побережний. На знак глибокої пошани та скорботи учасники заходу вшанували загиблих Героїв покладанням квітів та хвилиною мовчання.

Наприкінці заходу всі бажаючі акапельно виконали Державний Гімн України.