Полиция Славянска расследует факт поджога дома

Полиция Славянска расследует факт поджога дома

Официально

Після сварки зі знайомою раніше судимий чоловік облив легкозаймистою рідиною та підпалив вікно її оселі. Пожежу, яка проникла всередину приміщення, вдалось зупинити рятувальникам. Правопорушника за кілька днів знайшли поліцейські, йому загрожує тривале позбавлення волі.

О десятій вечора в смт Билбасівка сталась пожежа – горів будинок, в якому мешкала жителька селища зі своєю донькою. На місце події оперативно прибув пожежний караул, який загасив полум'я та вберіг будівлю від знищення.

Надалі з'ясувалось, що будинок був підпалений навмисно. Дільничні офіцери поліції встановили, що до правопорушення причетний знайомий потерпілої, з яким вона посварилася незадовго перед цим.

63-річний чоловік, що вже мав судимість, всіма силами уникав спілкування з правоохоронцями, тому знайти його вдалось лише за кілька днів. Він розповів, що після конфлікту з жінкою знайшов у її подвір'ї пляшку з розчинником, облив відкрите підвіконня та підпалив запальничкою.

Наразі поліцією Слов'янська проводиться розслідування за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України.

Правопорушнику загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області