В Донецкой области предприниматель заказал убийство своего клиента

"Рыбное" дело...

За процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчими ГУ НП у Донецькій області повідомлено про підозру мешканцю с. Зарічанське у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 14, п. 11 ч.2 ст. 115 КК України, тобто у готуванні до злочину, вчиненого на замовлення.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у січні 2020 року оптовий постачальник риби на місцеві ринки посварився з одним із своїх клієнтів через нібито невиплачені грошові кошти за реалізовану у роздріб партію товару.

бражений торговець вирішив помститись та знайшов особу для вчинення його вбивства. Передавши необхідну інформацію про жертву, замовник віддав майбутньому виконавцю грошовий завдаток.

Після створення правоохоронними органами імітування обстановки так званого «вбивства» найманець зателефонував посереднику та повідомив про виконання замовлення. Під час отримання другої частини грошової винагороди замовника затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прес-служба прокуратури Донецької області