В Донецкой области скончался больной коронавирусом

Подробности

На території Бахмутської ОТГ підтверджено ще 3 нові випадки зараження COVID – 19 (2 мешканця із кола контактних осіб, 1 особа – мешканець Бахмутського району м. Світлодарськ). Загальна чисельність інфікованих від першого встановленого випадку складає 9 осіб, у тому числі 1 мешканець м. Світлодарськ Бахмутського району (знаходився на лікуванні у КНП «БЛІЛ м. Бахмут»). Визначено коло осіб, які контактували зі хворими. Всі вони знаходяться на самоізоляції. Також на самоізоляції перебуває 11 мешканців, які повернулися із-за кордону. 

Таким чином, за весь період карантину госпіталізовано 3 особи (1 особа одужала, 1 особа знаходиться на лікуванні у КНП «ІнфекцІйна лікарня м. Костянтинівка» (її стан задовільний), 1 особа – житель м. Світлодарськ помер в лікарні), 6 осіб знаходяться на самоізоляції під динамічним спостереженням лікарів.

З 4 травня корпус № 4 інфекційного відділення КНП «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування м. Бахмут» перепрофільовано для госпіталізації громадян з підозрою на COVID – 19.    Джерело -  сайт Бахмутської міської ради