В Краматорске пьяный водитель за ночь совершил два ДТП

В Краматорске пьяный водитель за ночь совершил два ДТП

Фото

Нетверезий водій двічі за ніч скоїв ДТП, а на одному з них ще й втратив номерний знак авто. Повідомлє Патрульна поліція.

Вночі 27 грудня на службовий планшет патрульні отримали виклик "ДТП без травмованих" на вулиці Ярослава Мудрого у Краматорську. Заявник повідомив, що бачив з вікна будинку, як невідомі на авто скоїли наїзд на припаркований автомобіль та поїхали з місця. Прибувши на виклик, поліцейські виявили автомобіль Toyota Camry з характерними механічними пошкодженнями та номерний знак автомобіля, який поїхав геть. Поспілкувавшись з водієм пошкодженої автівки, той дав опис зниклого авто – двокольорова стара іномарка. За державним номерним знаком поліцейські встановили власника автомобіля-втікача.

Згодом, тієї ночі патрульні отримали інформацію від небайдужих громадян, що у Краматорську водій автомобіля Toyta Celica здійснив наїзд на перешкоду на вулиці Героїв України та знаходиться поряд з пошкодженим автомобілем. Прибувши на виклик, патрульні побачили, що водій знаходиться біля автомобіля та має ознаки алкогольного сп'яніння. А номерний знак співпадає з тим, який знайшли на місці попереднього ДТП по вулиці Ярослава Мудрого. Чоловікові в присутності двох свідків запропонували пройти огляд на визначення стану алкогольного сп‘яніння у встановленому законом порядку, на що останній відповів відмовою.

Тож 24-річного місцевого мешканця патрульні склали адміністративні матеріали: за ст.130 КУпАП (Керування автомобілем з ознаками сп’яніння), за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст.122-4 (Залишення місця ДТП) та винесено постанову за ст.126 ч.4 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування).

До слова, за вихідні дні у Слов'янську та Краматорську патрульні виявили п’ятьох водіїв в нетверезому стані.

Будьте відповідальні! Не сідайте за кермо напідпитку!