«Фурлендер Виндтехнолоджи» из Краматорска расширяет мощности: строится цех в Закарпатье

Надо думать о перспективе, двигаться дальше и заботиться о поддержке энергоэкономического фронта

Народний депутат України та співзасновник ТОВ «Фурлендер Віндтехнолоджі» Максим Єфімов поділився планами щодо розвитку підприємства. На своїй сторінці у Фейсбук він повідомив про часткову релокацію «Фурлендер Віндтехнолоджі» на Закарпаття: 

– Цього тижня разом з начальником Краматорської міської військової адміністрації Олександр Гончаренко побували на будівельному майданчику нового цеху підприємства «Фурлендер Віндтехнолоджі»з виробництва турбін та комплектуючих до вітрових електростанцій на Закарпатті. Ці виробничі потужності частково релокували з рідного Краматорська, інше виробництво залишається за попередньою адресою. Створили підприємство-дублер. 

Маємо думати про перспективу, рухатися далі та дбати про підтримку енергоекономічного фронту, де б ми не були. 

На новій локації підприємство має повну підтримку на усіх рівнях. Є і амбітні плани. Керівництво компанії прагне не лише зберегти наявний потенціал, а й розвинути його. Новий цех стане частиною майбутнього індустріального парку. Тут матимуть роботу тисячі людей – як переміщені працівники, так і місцеві фахівці. Платформа стане потужною бюджетоутворюючою складовою регіону та відкриє нові можливості.

Вірю, що після Перемоги цей новий закарпатський цех і краматорське підприємство стануть єдиним містком, що об’єднає нашу велику державу навколо відбудови і відновлення промислової та енергетичної незалежності України. 

Уже працюємо разом над цим!