Славянск криминальный: что случилось за прошедшие сутки

Славянск криминальный: что случилось за прошедшие сутки

Сводки

В чергову частину Слов'янського відділу поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області надійшло 157 повідомлень, 14 – з них з ознаками кримінального правопорушення.

126 разів правоохоронців викликали слов`янці і 31 – лиманці.

Слов’янські правоохоронці перевіряють колишнього учасника банд формування. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 «Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань» Кримінального кодексу України.

У Слов'янську трапилася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Через неналежне виконання професійних обов'язків лиманськими поліцейськими відкрито кримінальне провадження за ст. 140 ККУ. Карається позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до п'яти років або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк.

За добу слов’янські поліцейські тричі вилучали наркотичні речовини. Проводяться досудові розслідування за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Слов’янські поліцейські відкрили кримінальне провадження за ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.

Поліцейські зареєстрували факт нанесення умисних легких тілесних ушкоджень жителю Лимана. Проводиться перевірка за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

До поліції Лимана надійшла заява про несплату аліментів на неповнолітню дитину. Інформацію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 164 КК України.

24 рази правоохоронці виїжджали на сімейні скандали та сварки з сусідами.

Будь-яких надзвичайних подій у Слов'янській оперативній зоні не зафіксовано.

 Слов’янський відділ поліції

Донецької області