Славянский горсовет даёт до 25 тысяч гривен на реализацию ваших идей

Славянский горсовет даёт до 25 тысяч гривен на реализацию ваших идей

Подавайте заявки

Оголошується додатковий конкурсний відбір міні-проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади м. Слов’янська.

Мета Конкурсу – підтримка громадських ініціатив для спільного вирішення соціальних проблем територіальної громади м. Слов’янська.

Основні задачі Конкурсу:

- активізація громадської ініціативи;

- розвиток навичок самоорганізації населення;

- провадження інноваційних підходів і методів для вирішення соціально значимих міських проблем;

- ресурсів органів місцевого самоврядування і громадськості для вирішення соціально значимих проблем територіальної громади.

Пріоритетні напрямки Конкурсу:

1) благоустрій місць відпочинку населення – парків, скверів, алей;

2) «Наш дім», «Наш двір», «Наша вулиця», «Наш квартал» (благоустрій міста, мікрорайонів, дворових територій багатоповерхових будинків, вулиць приватного сектора, територій квартальних комітетів);

3) сприяння раціональному використанню енергоресурсів, покращення матеріально-технічної бази закладів соціальної сфери;

4) впровадження інноваційних підходів до вирішення актуальних проблем життя міста;

5) відновлення історико-культурної, туристичної привабливості міста Слов’янськ – «Давнина і сучасність».

Грантовий фонд Конкурсу формується за рахунок коштів міського бюджету м. Слов’янськ на 2017 рік. Контроль за цільовим використанням коштів грантового фонду здійснює фінансове управління Слов’янської міської ради. Мінімальна сума гранту на один міні-проект – 10 тис. грн., максимальна сума гранту на один міні-проект –25 тис. грн., з партнерським вкладом 30% від суми гранту. Партнерський вклад є обов’язковою умовою отримання гранту.

Умови Конкурсу.

До участі в Конкурсі запрошуються ініціативні групи громадян, які представляють громадські організації, органи самоорганізації населення, інші об’єднання, що ведуть свою діяльність на території міста Слов’янська (далі – Конкурсант).

Не допускається участь у Конкурсі політичних партій, комерційних і релігійних організацій.

Критерії і порядок оцінки проектів

Проекти оцінюються за наступними критеріями:

Відповідність міні-проекту пріоритетам Конкурсу.

Міні-проекти можуть відповідати одному або декільком пріоритетним напрямкам Конкурсу.

Реалістичність міні-проекту, конкретний результат:

Детальніше ознайомитись з Положенням про порядок проведення Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади м.Слов’янська, можливо за посиланням.

Особам, які бажають прийняти участь, необхідно надати заяву та документацію до неї до Експертної комісії за адресою: 84122, м. Слов’янськ, пл. Соборна, 2, адміністративна будівля Слов’янської міської ради, к. 201.

В рамках проведення конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади м. Слов’янська, 05.10.2017 о 10.00, в малому залі на другому поверсі адміністративної будівлі Слов’янської міської ради, відбудеться семінар для майбутніх учасників конкурсу щодо вимог оформлення конкурсної заявки.