В Славянске "хлопнули" зал игровых автоматов

В Славянске "хлопнули" зал игровых автоматов

А дальше?

При проведенні слідчих дій правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку, флеш-носії, роутери, маршрутизатори, "бухгалтерію" та готівку.

У рамках відкритого раніше кримінального провадження за фактом організації пункту грального бізнесу співробітники Слов'янського відділу поліції провели санкціонований обшук в районі залізничного вокзалу.

За даною адресою правоохоронці вже не в перший раз проводять обшукові заходи. Цього разу після проведення слідчих дій правоохоронцями було вилучено 5 комплектів комп'ютерної техніки, фінансова документація діяльності закладу, роутери та грошові кошти.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 КК України «Зайняття гральним бізнесом». Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Усе виявлене майно вилучене у якості речових доказів, та відправлено на експертизу комп’ютерної техніки та програмного забезпечення.

Слов'янський відділ поліції

Донецькій області