Гололед. Как в Славянске работает общественный транспорт

Гололед. Как в Славянске работает общественный транспорт

Официальная информация

Слов'янська міська рада інформує 

Транспорт у Слов’янську працює у звичайному режимі

Не дивлячись на погодні умови, громадський транспорт у Слов’янську працює у звичайному режимі. Про це повідомила начальник відділу транспорту та зв’язку Римма Макієнко.

«Вчора тролейбуси маршруту №2 не змогли здійснити два останніх рейси. Крім цього, не завершили роботу за графіком деякі автобуси. Але за ніч комунальні підприємства розчистили дорогу. І наразі транспорт працює», – сказала вона.

Начальник управління ЖКХ Володимир Башкаєв, у свою чергу, розказав, що наразі піщано-сольовою сумішшю посипаються всі дороги і навіть тротуари. Однак дощ може змити підсипку. 

«Ми зв’язуємося з транспортним відділом, і якщо десь виникають проблеми з рухом транспорту, направляємо туди бригаду підсипальників», – говорить він.

Міський голова Вадим Лях запевнив, що координує роботу служб. Звернувшися до громадян, він порадив без нагальної потреби не виходити на вулицю.

«За прогнозами, погодні умови будуть погіршуватися. Якщо є така можливість, бережіть себе та залишайтеся дома. А ожеледицю ми подолаємо», – сказав очільник міста.