Внимание! В Славянске пропали дети (ФОТО)

Приметы по сслыке

З Центру соціально-психологічної реабілітації дітей у Слов’янську пішли та не повернулися двоє дітей: 13-річний Валерій Неведомський, мешканець села Парасковіївка Бахмутського району, та 12-річний Ярослав Титков, мешканець Слов’янськ.

Прикмети дітей:

Валерій Неведомський – зріст 150 см, обличчя кругле, волосся коротке світле. Одягнений в темно-синю куртку з капюшоном, чорну шапку з емблемою фірми «Nike» білого кольору збоку, чорні штани, черевики темно-синього кольору, високі на двох «липучках».

Ярослав Титков – зріст 150 см, волосся світле, середньої довжини, коротке збоку, очі блакитні. Одягнений в чорну зимову куртку, шапку-вушанку камуфляжного кольору з міхом попереду, сині джинси, черевики світло-коричневого кольору.

На пошуки дітей за тривогою піднято особовий склад кримінального та превентивного блоку Слов’янського відділу поліції. Перекрито в’їзди-виїзди з міста, орієнтовано всі зовнішні наряди та блокпости.

Якщо ви маєте будь-яку інформацію про місцезнаходження зниклих дітей, просимо негайно повідомити про це за телефонами 066-153-49-33; 066-438-49-21 або 102.