Следователи Славянска направили в суд обвинительный акт в отношении мужчины, который инсценировал разбойное нападение на СТО

Подробности

Поліцейські встановили, що працівник станції техобслуговування вигадав напад, щоб вирішити свої фінансові проблеми. Зловмиснику загрожує відповідальність за трьома статтями Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у листопаді до поліції надійшло повідомлення про нічний напад на станцію шиномонтажу в місті Миколаївка. 22-річний працівник СТО розповів поліцейським, що троє злочинців у масках, погрожуючи зброєю, забрали понад 11 тисяч гривень, документи та втекли на автомобілі.

Оперативники організували розшук нападників, проте зачіпки привели до самого заявника. Зловмисник викрав гроші з каси, а щоб відвести від себе підозри – вигадав злочин. Викрадені речі були знайдені у його знайомого.

Зловмиснику інкримінують три статті Кримінального кодексу України: ст. 185 «Крадіжка», ст. 383 «Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину» та ст. 384 «Введення в оману суду або іншого уповноваженого органу» Кримінального кодексу України.

Міру покарання чоловіку визначить суд.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області