В Славянске праздновали по-разному: бывало и до тяжких телесных

Официальная информация

Вночі 1 січня до поліції Слов'янська надійшло повідомлення про поранення чоловіка у мікрорайоні Східний. Правоохоронці з'ясували, що ножове поранення сталось внаслідок конфлікту між двома компаніями, що вживали алкогольні напої. Правопорушником виявився 45-річний раніше судимий чоловік.

За кілька годин в одній з квартир у мікрорайоні Північний черепно-мозкову травму отримав 48-річний місцевий житель. Виявилось, що на грунті ревнощів його вдарив по голові стільцем 41-річний знайомий.

Вчора, 3 січня, до правоохоронців звернувся водій таксі, якому довелось везти пораненого чоловіка до хірургічного відділення. Співробітники карного розшуку встановили, що 36-річний мешканець міста отримав поранення в ході вживання алкоголю зі своїм 41-річним знайомим у мікрорайоні Лісний. Наразі потерпілому проведено операцію, його життю нічого не загрожує.

Правопорушника, що раніше був судимий за вбивство, затримано у порядку статті 208 кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

За вказаними фактами відділом №4 (Слов'янськ) Краматорського РУ поліції проводяться досудові розслідування за ч. 1 ст. 121 "Умисне тяжке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області