В Славянске ночью обокрали школу

В Славянске ночью обокрали школу

Подробности

Оперативники Слов'янска встановили особи двох місцевих мешканців, які вночі обікрали школу

Знаходячись у стані сп'яніння, приятелі вирішили "відвідати" свій колишній навчальний заклад. Уходячи, вони прихопили з собою ноутбук та електронні ваги. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Вночі у суботу, 29 січня, до поліції Слов'янська надійшло повідомлення про те, що до будівлі школи у мікрорайоні Лісний проникли невідомі та скоїли крадіжку майна.

Вже наступного ранку співробітники карного розшуку встановили, що до майнового злочину причетні двоє мешканців міста віком 22 та 23 роки.

Правопорушники розповіли, що того вечору у стані алкогольного сп'яніння вони опинились у дворі школи, в якій раніше навчались. Приятелі зламали замок вхідної двері та розпочали нічну "екскурсію" по приміщеннях закладу. При цьому забрали з собою ноутбук та електронні ваги з приміщення їдальні.

Наразі викрадене майно вилучене слідчими.

Відділом №4 (Слов'янськ) Краматорського РУ поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження з ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області