В Славянске 4 многоэтажки остаются без газа после обстрела

В течение прошлой недели специалисты АО «Донецкоблгаз» сосредотачивались на ликвидации последствий обстрелов и выполнении регламентных работ

Протягом минулого тижня фахівці АТ «ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ» зосереджувалися на ліквідації наслідків обстрілів та виконанні регламентних робіт.

Незважаючи на складні умови, пов'язані з бойовими діями, вдалося пустити блакитне паливо мешканцям деокупованого села Коровій Яр. У Лимані газовики продовжують виявляти пошкоджені газопроводи та ремонтувати мережі для стабільного постачання газу. Про це повідомляє Донецькоблгаз.

У п’ятницю міста Донеччини зазнали масованого обстрілу з боку агресора. Внаслідок прильотів у Слов’янську без газу залишається чотири багатоквартирних будинки. Наші аварійники вже працюють над відновленням до тих споживачів, де це дозволяє безпекова ситуація.

У Краматорську газовики виконують обстеження газопроводу високого тиску на ймовірні через обстріл витоки за допомогою спеціального обладнання.

Спеціалісти Костянтинівського УГГ завершили аварійно-відновлювальні роботи у с. Новодмитрівка. Через збитий з опор газопровід без газу було 137 абонентів. Нині споживачі знову мають стабільне газопостачання.

У Покровську газовики працюють над ремонтними заявками, виявленням та усуненням витоків газу.

Крім того, працюємо над плановими технічними роботами з обслуговування станцій катодного захисту, аби забезпечити безперебійне постачання газу та підвищити ефективність нашої роботи.