В Славянске мужчина пырнул ножом случайного знакомого

В Славянске мужчина пырнул ножом случайного знакомого

Преступники грозит до 8 лет лишения свободы

За півроку після відбуття чергового покарання 47-річний правопорушник може знов відправитись до місць позбавлення волі, цього разу – на строк до 8 років. Завдавши тяжкі тілесні ушкодження опоненту, він кілька днів переховувався, але був затриманий співробітниками карного розшуку.

Близько півночі 3 лютого до поліції Слов'янська надійшло повідомлення про те, що з мікрорайону Варшава екіпаж "швидкої допомоги" діставав чоловіка з ножовими пораненнями.

Потерпілий пояснив, що за кілька годин до цього познайомився у центрі міста із чоловіком 45-50 років, із яким вжив алкоголь та пішов додому. По дорозі у них виникла сварка і новий знайомий кілька разів вдарив його ножем у спину, після чого зник.

Кілька днів оперативники проводили розшукову роботу, в ході якої встановлювали можливих свідків події та вивчали записи вуличних камер спостереження. Згодом особу підозрюваного було встановлено – ним виявився тричі судимий місцевий мешканець 1972 року народження. Останнє покарання, за розбій, чоловік відбув лише влітку 2018 року.

Правопорушника поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Слов'янським відділом поліції проводиться досудове розслідування за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Санкція – від 5 до 8років позбавлення волі.

Слов'янський відділ поліції

Донецької області