Чуть не умерла: в Славянске мужчина дважды ударил 32-летнюю женщину ножом

Преступник задержан...

е наважившись відразу заявляти про злочин, потерпіла за деякий час потрапила до лікарні. У подальшому оперативники встановили всі обставини події та вилучили саморобний клинок, яким було нанесено тяжкі тілесні ушкодження.

До Слов'янського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні було доставлено 32-річну місцеву мешканку із двома ножовими пораненнями – у шию та живіт (останнє було проникаючим).

Медиків викликала знайома потерпілої, яка зустріла її на вулиці. Як виявилось пізніше, це врятувало жінку: через внутрішню кровотечу її життя могло обірватись. Після вчасно проведеної операції загрозу було усунуто.

Співробітники карного розшуку встановили, що потерпіла отримала ушкодження за місцем мешкання свого знайомого – у приватному секторі поблизу залізничного вокзалу. У ході конфлікту 35-річний чоловік, який звільнився з місяці позбавлення волі лише три місяці тому, вихопив саморобний ніж та двічі вдарив гостю. Після цього випровадив постраждалу, не надавши їй будь-якої допомоги.

Наразі за даним фактом проводиться досудове розслідування за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження".

На правопорушника очікує чергове позбавлення волі строком до 8 років.

Слов'янський відділ поліції

Донецької області