Полиции удалось подавить "массовые беспорядки" в Славянске

Полиции удалось подавить "массовые беспорядки" в Славянске

Почему в Славянске были слышны взрывы?

У Слов'янську правоохоронці відпрацювали дії з забезпечення громадського порядку під час виборів

Співробітники поліції, військовослужбовці НГУ, представники ДСНС та медики діяли відповідно до різних сценаріїв, що можуть виникнути під час виконання завдань з реалізації права громадян на народне волевиявлення.

Виявлення пошкоджених дверей на виборчий дільниці та повідомлення про її замінування, розблокування автомобілю з бюлетенями, захист приміщення дільничної виборчої комісії, до якої силою намагається увірватись група невідомих – це лише кілька ввідних завдань, що відпрацювали представники силових структур.

Згідно до доручення Національної поліції України, сумісні тактико-спеціальні навчання відбулись 26 червня на базі в/ч 3035 НГУ. Співробітники Слов'янського та Краматорського відділів поліції, поліції охорони, роти "ТОР" БПП у м. Краматорськ та Слов'янськ, представники Державної служби з надзвичайних ситуацій і медики – всі разом вчились оперативно, грамотно та максимально ефективно забезпечувати охорону об'єктів та учасників виборчого процесу, охороняти спокій громадян.

Були відпрацьовані всі варіанти розвитку подій – від улагодження конфлікту за допомогою поліцейської групи комунікації то силового блокування та затримання зловмисників – за допомогою спеціальних засобів та пристроїв.

В ході навчань правоохоронці аналізували свої дії та обговорювали тактичні недоліки, що були виявленні в умовах, максимально наближених до реальних ситуацій.

Слов'янський відділ поліції

Донецької області