Штрафов на полмиллиона: как проходит отработка под Славянском

Штрафов на полмиллиона: как проходит отработка под Славянском

Официальная информация

За курортний сезон на півночі Донеччини виявлено більше 60 нетверезих водіїв

З початку літа припинено понад 350 порушень правил дорожнього руху. Їх учасників притягнуто до адміністративної відповідальності.

Майже кожного дня фіксуються порушення правил обгону, проїзду пішохідних чи залізничних переходів, відсутність документів на право керування та технічна несправність транспорту, неправильні дії пішоходів – створення ними небезпечних ситуацій на дорозі та керування в стані сп'яніння.

За зазначений період на порушників дорожнього руху накладено штрафів на суму майже пів мільйона гривень. 36 водіїв відсторонені від права керування транспортними засобами.

Серед нетверезих водіїв, яких виявили правоохоронці, є такі, що за рік не вперше сіли за кермо напідпитку.

При цьому поліцейські не тільки документують наслідки порушень ПДР, але займаються їх активною профілактикою. Правоохоронці проводять превентивні заходи із перевізниками пасажирів, керівниками та водіями служб таксі.

Також слід нагадати водіям, які перевозять дітей, про необхідність дитячого крісла у машині, та необхідність пристібатися ременем безпеки.

Звертаємо увагу водіїв, що найбільш аварійнонебезпечними ділянками дороги на півночі Донеччини є наступні: з’їзд на село Щурове та проїзд через сел. Райгородок на автошляху «Добропілля – Лиман», в м. Святогірську – перехрестя вулиць Івана Мазепи і Курортна.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області