Славянские полицейские всю ночь искали 11-летнего мальчика

Славянские полицейские всю ночь искали 11-летнего мальчика

Официально

11 – річний хлопець близько восьмої вечора пішов з дому, а через деякий час – його телефон знаходився поза зоною досягнення – про це розповіла поліцейським мати зниклої дитини. Пошуки неповнолітнього тривали близько десяти годин.

Вчора, 2 травня, близько 23.30 до поліції звернулася мешканка Миколаївки. Жінка повідомила, що дві години тому, посварившись з батьком, її син пішов з дому і досі не повернулася. Не маючи зв’язку з дитиною, батьки звернулися по допомогу до поліції.

В першу чергу поліцейські опитали знайомих хлопця. Однак про місцезнаходження неповнолітнього ніхто з друзів не звав. Ювенальні поліцейські почали обстежувати вулиці, перевіряти закинуті будівлі, дитячі майданчики… І близько 09.00 хлопець знайшовся – він просто гуляв містом.

З хлопцем та батьками поліцейські проводять профілактичну роботу.

Батько дитини притягується до відповідальності за ч.1 ст. 184 КупАП «Неналежне виконання батьками або особами, що їх заміняють, обов'язків щодо виховання дітей».

Правоохоронці закликають батьків бути уважнішими до дітей, а молодь – не робити необдуманих вчинків та бути відповідальними.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області