В Славянском суде наказали мужчину, который изнасиловал бабушку

Также он совершил ещё несколько преступлений

У грудні 2016 року 32-річний чоловік під приводом подзвонити знайомому попросив телефон у перехожого, однак як тільки його отримав, одразу зник у невідомому напрямку. Далі увагу злочинця привернув силует жінки у вікні будинку. Він зламав запірний пристрій зовнішніх вхідних дверей та, пройшовши до будинку і застосовуючи фізичну силу, зґвалтував 69-річну власницю домоволодіння.

В подальшому засуджений зв’язав потерпілу та став вимагати у неї грошові кошти та інше майно. Так він заволодів 20-ю гривнами, телевізором, мобільним телефоном та посудом. Після цього з місця скоєння кримінального правопорушення втік, розпорядившись викраденим майном на власний розсуд.

Слов’янський міськрайонний суд підтримав позицію прокуратури Донецької області, яка виступала держобвинувачем у вказаній справі, та визнав чоловіка винним у скоєнні злочинів, передбачених трьома статтями Кримінального кодексу України, а саме: ч.1 ст. 152 (зґвалтування),ч.3 ст. 186 (грабіж), ч.2 ст. 190 (шахрайство), та засудив до 6 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Донецької області