В Славянске продолжали работать игровые автоматы

В Славянске продолжали работать игровые автоматы

Полиция нагрянула в заведения

18 грудня поліцейські Донеччини одночасно провели серію заходів щодо протидії гральному бізнесу. Усього за один день на території регіону було припинено діяльність 20 нелегальних закладів. Вилучено 205 системних блоків та обладнання до них, а також 84 600 гривень та 1400 доларів США готівкою.

У рамках відкритих кримінальних проваджень за фактами організації азартних ігор співробітники карного розшуку та слідства поліції Донецької області, за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури провели обшуки у дев’яти містах, в тому числі – у Слов’янську та Миколаївці.

Поліцейські викрили 20 гральних закладів, що працювали під прикриттям. З метою конспірації організатори салонів встановлювали системи відеонагляду, приймали відвідувачів через «чорний» вхід, працювали тільки для постійних клієнтів, які потрапляли до приміщення за попереднім дзвінком. Під час візитів правоохоронці виявили у закладах гравців, які робили ставки та отримували виграші.

Протягом одного вечора у пунктах грального бізнесу вилучено 205 системних блоків, роутери, флеш-носії, камери та сервери відеоспостереження, чорнові бухгалтерські записи, а також 84 600 гривень та 1400 доларів США, отриманих у результаті незаконного бізнесу.

Речові докази спрямовано на експертизу. Триває досудове розслідування за ч. 1,2 ст. 203-2 Кримінального кодексу України «Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей».

Організаторам грального бізнесу загрожує штраф від 170 000 до 850 000 гривень.

 Відділ комунікації поліції

Донецької області