На Центральном рынке в Славянске торгуют фальсификатом

Официально

 Усього правоохоронці вилучили близько 8 літрів спиртовмисних напоїв, розлитих у різну тару. Організатору нелегальної "розливочної" доведеться сплатити штраф.

Для виявлення порушень у сфері торгівлі та профілактики адміністративних правопорушень співробітники поліції Слов'янська регулярно проводять оперативно-профілактичні відпрацювання місць торгівлі.

У середу, 20 січня на центральному ринку міста дільничні поліцейські задокументували таку незаконну діяльність. 43-річний чоловік здійснював торгівлю на розлив алкоголем невідомого походження.

Спиртовмисні рідини різних кольорів, розлиті у скляні та пластикові пляшки, повинні були зображати "горілку", "коньяк" та інші напої.

Загалом правоохоронці вилучили 7,5 літрів алкогольного фальсифікату та склали протокол за ст. 156 ч.3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями). Зокрема, за торгівлю алкогольними та слабоалкогольними напоями з рук, з лотків, у приміщеннях або на заборонених законом територіях передбачено штраф у розмірі від 6800 до 13600 гривень.

 Відділ № 4 Краматорського РУ поліції

ГУНП в Донецькій області