В Славянске пьяный водитель дважды предлагал взятку полицейским

В Славянске пьяный водитель дважды предлагал взятку полицейским

Официально

Третього жовтня на вулиці Святогірській у Слов'янську патрульні зупинили авто Foton. Водій транспортного засобу порушив правила дорожнього руху, чим й привернув увагу поліцейських.

40-річний кермувальник дивно виглядав та мав ознаки сп’яніння. Патрульні запропонували йому пройти освідування на місці чи в медичному закладі.

Але чоловік вважав по-іншому. Не довго думаючи, той почав пропонувати неправомірну вигоду – одну тисячу гривень, аби поліцейські відпустили його.

Попередження про кримінальну відповідальність за такі дії громадянин проігнорував та наполягав на своїй пропозиції.

"Вирішити питання на місці" пропонував й іншому екіпажу патрульних, які прибули на допомогу. Тут "вартість" уникнення від відповідальності підвищив до двох тисяч гривень. Не полишав спроби домовитися громадянин до самого процесу освідування у медичному закладі.

Але там прилад показав аж 2, 15 проміле. Це майже в 11 разів більше від допустимої норми у 0, 2 проміле. В такому стані людині складно ходити чи усвідомлювати, що відбувається, що й казати про керування транспортним засобом?

Тож чоловік отримав постанову за ч.2 ст. 122 КУпАП (Порушення правил проїзду перехресть) та протокол за ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння). Надалі його чекає суд.

Патрульні зафіксували обидві пропозиції хабаря та викликали на місце слідчо-оперативну групу відділу №4 Краматорського РУ поліції для з’ясування усіх обставин події.

Пресслужба батальйону патрульної поліції в м. Краматорськ та Слов'янськ