Славянский "минёр" требовал полмиллиона долларов

Бомбу не нашли

Інформація про можливий вибух надійшла вчора о 20:40 на телефон чергової частини Слов'янського відділу поліції. Після ретельного обстеження будівлі та прилеглої території підозрілих та вибухових предметів знайдено не було.

В поліцію надійшло анонімне повідомлення про те, що будівля одного з супермаркетів в мікрорайоні Артема замінована. Аби вибух не стався зловмисники зажадали півмільйона гривень.

Для перевірки отриманої інформації на місце події одразу же виїхали працівники поліції, Державна служба з надзвичайних ситуацій, вибухотехнічна служба та інші екстрені служби.

Після ретельного обстеження будівлі магазину та прилеглої території підозрілих та вибухових предметів знайдено не було. Інформація, яка надійшла до поліції не підтвердилася.

Особа, яка зателефонувала, встановлюється.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Слов'янський відділ поліції

онецької області

Співробітники патрульнаої поліції Краматорська та Слов'янська повідомили, заявник замінував магазин та вимагає протягом години надати йому 500 тисяч доларів.