В Славянске власти выбирают подходящие квартиры для покупки

27 квартир ВГА купит у жителей города

У Слов’янську продовжує роботу конкурсна комісія з придбання житла для внутрішньо переміщених осіб. Нагадаємо, що за державною програмою місто до кінця поточного року придбає 27 квартир для переселенців. 10,5 млн грн для цього виділить державний бюджет, ще по 2,25 млн нададуть місцевий та обласний бюджети.

Наразі на конкурс від фізичних осіб подано документи на десять однокімнатних, 19 двокімнатних та чотири трикімнатні квартири. Пакети документів відкривали на засіданні у п’ятницю, 3 грудня.

Як розповів голова комісії, заступник керівника Слов’янської міської ВЦА Юрій Підлісний, переважна більшість наданих пропозицій підходить під конкурсні умови. Але у деяких з них відсутні необхідні документи. Виправити помилки подавачі мають змогу до 16 грудня.

Сьогодні, сформувавши три групи, конкурсна комісія, до якої, крім співробітників місцевої ВЦА, входять представники громадськості, відправилася оглядати запропоновані квартири, щоб обрати найкращі з них.

Додамо, що за умовами конкурсу, житло повинно бути упорядкованим, відповідати санітарним нормам, у ньому не повинно значитися зареєстрованих осіб тощо.

Об’їзд продовжиться протягом двох днів. Остаточне рішення щодо вибору квартир комісія прийматиме у середу, 8 грудня.