Все, у кого есть возможность, должны уехать из Славянска, - Вадим Лях

Все, у кого есть возможность, должны уехать из Славянска, - Вадим Лях

Официально

Слов'янська ВЦА повідомляє

Вибух, який стався нещодавно в районі залізничного вокзалу Слов’янська, є свідоцтвом того, що небезпека поруч. Тому всі, у кого є можливість, мають виїхати з міста, зазначив керівник міської ВЦА Вадим Лях під час чергової пресконференції.

«Це не повинно сприйматись як втеча, як зрада. Це допомога місту. Ми завжди сподіваємось на краще, але готуватись треба до найгіршого. І це завдання для місцевої влади – підготуватись до тієї ситуації, яка сталася в інших містах. Їх жителі сидять у підвалах, не мають комунікації, води, газу, світла», – каже керівник ВЦА.

За його словами, на цей випадок у Слов’янську створюються необхідні запаси гуманітарної допомоги. Вона цільова та розповсюджується серед малозабезпечених верств населення через управління соцзахисту.

Також з понеділка запрацюють 5 соціальних їдалень, які будуть розташовані у школах №4 (Черевківка), №20 (Машмет), №18 (Голубівка), №7 (Східний) та №16 (вул. Цилінна).

Сюди зможуть прийти безкоштовно пообідати вимушені переселенці та мешканці нашої громади. Орієнтовно, щодня будуть готуватися 500 обідів.