В Славянске в результате несчастного случая умер мужчина

В Славянске в результате несчастного случая умер мужчина

Что ещё произошло в городе за прошедшие сутки

За минулу добу в чергову частину Слов'янського відділу поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області надійшло 130 повідомлень, 14 – з них з ознаками кримінального правопорушення.

Поліцейські проводять перевірку за фактом нещасного випадку в Слов’янську, у результаті якого загинув чоловік. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 з позначкою «Нещасний випадок» Кримінального кодексу України.

В Слов’янську розслідують факт жорстокого поводження з твариною – розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Такі дії караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.

Проводиться перевірка за двома фактами отримання тілесних ушкоджень мешканцями Слов'янська. Відкриті кримінальні провадження – ч. 1 ст. 121 та ч. 1 ст. 125 КК України.

Поліцією Слов'янська задокументований факт несплаті аліментів на утримання дитини мешканкою району. Інформацію внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 164 КК України.

Будь-яких надзвичайних подій у Слов'янській оперативній зоні не зафіксовано.

Слов'янський відділ поліції

Донецької області