Начальник отдела образования в Славянске рассказал об открытом бюджете учебных заведений

Информация от городского совета

25 лютого начальник відділу освіти Ігор Рубльовський проінформував журналістів, що відділом освіти Слов'янської міської ради та Херсонським обласним благодійним фондом “Об'єднання” підписаний Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю щодо впровадження веб-платформи “Єдина система відкритих бюджетів закладів освіти”. Це забезпечить відкритість та доступність інформації у формі відкритих даних про надходження та використання безповоротної благодійної допомоги та бюджетних коштів комунальними закладами дошкільної та загальної середньої освіти.

В рамках спільної роботи відділом освіти надана інформація Благодійному фонду щодо закладів освіти, необхідна для ефективної роботи “Єдиної системи відкритих бюджетів закладів освіти Слов'янської міської ради”. Результатом співпраці стануть розроблені найближчим часом Благодійним фондом профілі кожного закладу в Системі.

Закладами освіти призначені відповідальні особи (модератори) для роботи в Системі. Благодійним фондом планується проведення навчальних семінарів та тренінгів для модераторів, представників батьківських громадських організації та закладів освіти.      Слов'янська міська рада