В Славянске наблюдается всплеск криминала?

В Славянске наблюдается всплеск криминала?

За минувшие сутки зафиксирован рекорд...

За добу слов'янські поліцейські зареєстрували рекордну кількість повідомлень – 220

З початку року в поліцію надійшло понад 10 тисяч повідомлень, з них тільки 7% – з ознаками кримінального правопорушення.

Поліцейські ретельно перевіряють всі звернення громадян, – при цьому розглядається будь-яка інформація, яка надійшла в колл – центр «102», викладена в письмовому вигляді, з допомогою мережі інтернет або усно. З початку року слов’янські поліцейські здійснили більше 10 тисяч виїздів.

За минулу добу 154 рази правоохоронців викликали слов`янці і 66 – лиманці. Кількість звернень до поліції зростає, але і зростає кількість хибних повідомлень, заяв, які не мають логічного сенсу чи не відносяться до компетенції поліції.

На території обслуговування сталося 17 пригод з ознаками кримінального злочину: крадіжки, виявлено двох осіб, які зберігали наркотичні засоби, зареєстровано порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що призвело до загибелі людини та інші.

Найбільша кількість викликів надходила про сімейні скандали, сварки з сусідами чи малознайомими, порушення тиші – 37. Четверо громадян звернулися в поліцію з заявами про втрату документів (паспортів, дипломів та ін.)

Небайдужі громадяни повідомляли правоохоронцям про неналежне виховання дітей по сусідству, підозрілі автомобілі, загоряння в полях, розповідали про дії шахраїв та просили допомогти вибратися з застряглого ліфту.

рім цього правоохоронці встановили місцезнаходження безвісти зниклого жителя Краматорська та затримали чоловіка, який знаходився в розшуку за шахрайство.

Завдання, які стоять перед поліцейськими, залишаються незмінними, в першу чергу це забезпечення безпеки громадян та запобігання злочинів, а також надання допомоги всім, хто цього потребує.

Слов’янський відділ поліції

Донецької області