Спортсмен из Славянска установил рекорд Украины

Знай наших!

З 16 по 18 квітня 2021 року с.Поляні Мукачівського району Закарпатської області проходили IX літні Всеукраїнські ігри ветеранів спорту пам’яті М.М.Баки з важкої атлетки.

Участь у змаганнях взяли більше 100 ветеранів-важкоатлетів зі всієї України.

Слов’янський спортсмен – ветеран спорту Володимир Теренович Терещук, 1941 року народження, багаторазовий чемпіон обласних і Всеукраїнських змагань з важкої атлетики, в результаті змагань здобув золоту медаль у ваговій категорії 73 кг, здійснивши ривок штанги вагою 35 кг, та поштовх вагою 49 кг.

Слід також зазначити, що Володимир Теренович встановив рекорд України серед майстрів, здійснивши поштовх штанги вагою 49 кг у X віковій групі.

Вітаємо Володимира Тереновича з вдалим виступом на змаганнях та бажаємо нових звершень!

P.s. Автобіографія: Володимир Теренович народився 15 червня 1941 року поблизу селища Кузьменці Вінницької області.

З самої юності Володимир Терещук мав жагу до силових вправ та кожної вільної хвилини тренувався всіма підручними засобами.

Закінчивши у 1968 році Київський інститут фізичної культури і спорту, за розподілом був направлений до м.Бердянськ Донецької області. Згодом викладав, пропагував та працював інструктором з ЛФК (лікувальна фізична культура) та вчителем фізичного виховання в містах, Слов’янськ і Миколаївка.

З 1971 по сьогоднішній день Володимир Теренович є мешканцем м.Слов’янськ.

З часом, досягши пенсійного віку, Володимир Терещук не покинув улюблене заняття, а навпаки, вже протягом 14 років бере участь в обласних та Всеукраїнських змаганнях з важкої атлетики, де неодмінно виборює призові місця.