Топ-5 закладів Луцька, де готують смачну піцу

Топ-5 закладів Луцька, де готують смачну піцу

На сайті https://lutsk.monopizza.com.ua/ ви можете замовити смачну піцу у Луцьку. Це офіційний сервіс ресторану «Монопіца», де готують за традиційними італійськими рецептами. 

Де у Луцьку готують смачну піцу: короткий огляд закладів

Доставка піци – одна з найпопулярніших послуг у сучасному світі. Деякі заклади Луцька більше орієнтовані на внутрішнє обслуговування, інші працюють лише на винос. 

Monopizza

Мережа ресторанів, де готують за традиційною рецептурою італійських шеф-майстрів. На сайті ви можете зробити замовлення до певної години або оформити самовивіз. 

Особливості закладу:

  • висока швидкість приготування;

  • співвідношення ціни та якості;

  • 18 видів піци, 3 види фокачі, десерти, салати, напої;

  • знижки, акції, бонуси;

  • зручне місцезнаходження. 

Тут ви можете замовити соус, сир чи зелень додатково. 

Фелічіта

Затишний сімейний ресторан у центрі міста. Тут спочатку обслуговують відвідувачів, які прийшли посидіти за столиками, а потім займаються формуванням страв для доставки. 

Найкраще тут готують пасту з різноманітними соусами та доповненнями. Крім того, новим відвідувачам пропонують комплімент від шеф-кухаря. 

Престо

Піцерія із затишною атмосферою, де готують піцу, пасту, картоплю фрі та хот-доги. У найближчому майбутньому буде відкрито лінію суші. 

Базилік

Ресторан пропонує відвідувачам страви італійської, європейської та української кухні.

Особливості:

  • винна карта;

  • система знижок;

  • 10 варіантів піци;

  • 5 видів пасти;

  • різноманітні десерти. 

Тут можна відзначити день народження, ювілей, корпоративне свято. Доставка працює з 10 до 23 години. Кур'єр прибуває на місце за 1,5 години. 

Mojo Family

Сімейний ресторан з унікальною атмосферою та цікавим декором. Пріоритет закладу – внутрішнє обслуговування – насамперед, гостей готелю. 

Найшвидша доставка міста в Monopizza

Коли ви вибираєте, де замовити піцу, то звертайте увагу на 2 критерії: швидкість та смак страви.

Мережа Monopizza – лідер за кількістю замовлень, які кур'єри привозять городянам у максимально короткі терміни. 

Робота побудована ефективно за рахунок автоматизації процесів замісу, розкочування, формування заготівлі. Випікання по таймеру – 6-7 хвилин.

Що стосується смаків, то ресторани бренду пропонують скуштувати основні класичні рецепти та незвичайні італійські поєднання. Такий підхід разом із постійно діючою акційною програмою приваблює нових відвідувачів, але при цьому підтримує інтерес шанувальників мережі.