Уходил через болото: под Славянском полицейские поймали грабителя

Уходил через болото: под Славянском полицейские поймали грабителя

Хотел оторваться

 Щоб відірватися від поліції і уникнути відповідальності, підозрюваний у розбійному нападі кинувся втікати через болото. Оперативники переслідували втікача кількасот метрів, ризикуючи зав’язнути в мулі, та затримали зловмисника.

Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді арешту строком на 60 діб. Фігуранту загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 30 червня до Дружківського відділення поліції звернулася 22-річна місцева мешканка, яка повідомила, що на неї напав незнайомець.

Нападник на вулиці схопив потерпілу за волосся, затягнув у кущі, забрав у неї гроші і погрожував розправою. Дівчині вдалося вирватися.

Перевіряючи раніше засуджених, співробітники кримінальної поліції вийшли на слід підозрюваного і встановили, що він може ховатися на території Слов’янського району, поблизу селища Райгородок.

Близько двох годин поліцейські відпрацьовували район, перевіряючи вулиці, лісосмуги, зупинки громадського транспорту. За орієнтуванням працювали працівники поліції Краматорська, Слов’янська і Бахмута. Побачивши схожого за прикметами чоловіка, зупинили його, але той кинувся втікати.

Знаючи ці місця, зловмисник вирішив втекти, використовуючи болото як пастку. Поліцейські почали погоню, не випускаючи його з поля зору. Десь на середині болота втікача наздогнали і затримали.

Керівництво поліції Донецької області подякувало поліцейським за злагоджену роботу.