Как парень с девушкой едва не погибли в гараже - полиция Славянска и Краматорска

Как парень с девушкой едва не погибли в гараже - полиция Славянска и Краматорска

ВИДЕО

Патрульні допомогли медикам дістатися до молодих людей, які були без свідомості у зачиненому гаражі

Ще кілька хвилин й хлопець з дівчиною, найімовірніше б, не вижили.

Сьогодні вночі, 29 грудня, близько першої години поліцейські отримали виклик про допомогу від лікаря "швидкої" у Краматорську.

Від медиків поліцейські дізналися, що їм подзвонив хлопець та повідомив, що його дівчина задихається та втрачає свідомість. Громадянин встиг назвати тільки приблизну адресу та місце свого перебування. Туди й виїхали екіпажі поліцейських та "швидкої" допомоги.

Прибувши на місце, зв’язатися телефоном з заявником не вдалося, тож патрульні почали обстежувати прилеглу територію. Не припиняючи дзвонити, врешті-решт поліцейські почули музику виклику та знайшли гараж, де горіло світло та звідти було чутно запах вихлопних газів.

Декілька хвилин патрульні намагалися відчинити двері гаража, який був зачинений з середини. На щастя, охоронцям порядку це вдалося, й вони з медиками зайшли у приміщення. Посеред гаражу стояв Nissan Primera, а в автівці – хлопець, який встиг зателефонувати медикам, та дівчина. Обидва ледь дихали.

Патрульні повідомили родичів про подію та допомогли медикам шпиталізувати постраждалих, які вже в кареті швидкої прийшли до тями.

>