Ворог веде наступ на кількох напрямках на Донбасі – Генштаб

Крім інших напрямків, окупанти ведуть наступальні та штурмові дії в сторону Солодке – Новомихайлівка, мають частковий успіх, бойові дії тривають

Станом на сьогоднішній ранок на краматорському напрямку ворог продовжував обстріли із артилерії різних типів поблизу самого Краматорська, а також Спірного та Івано-Дарʼївки. Наразі можна говорити про спроби ведення наступу по напрямку Лисичанський нафтопереробний завод – Івано-Дарʼївка, бойові дії тривають. Про це йдеться в ранковому зведенні Генштабу.

На бахмутському напрямку противник обстрілював із танків, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Бахмут, Бахмутське, Соледар, Шуми, Білогорівка, Костянтинівка, Яковлівка та Зайцеве.

Підрозділи противника вели наступальні та штурмові дії у напрямках Володимирівка – Бахмутське та Стряпівка – Соледар. Тут українські воїни зупинили та відкинули окупантів назад. На напрямках Покровське – Бахмутське та Горлівка – Залізне бойові дії тривають.

На авдіївському напрямку ворог обстрілював із ствольної артилерії райони Красногорівки, Спартака та Невельського. Веде наступ в напрямку Старомихайлівка – Невельське, бойові дії тривають.

На новопавлівському та запорізкому напрямках зафіксовано обстріли із танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Новосілка, Вугледар, Велика Новосілка, Новомихайлівка, Новопіль, Павлівка, Новоандріївка, Привільне та Времівка.

Окупанти ведуть наступальні та штурмові дії в напрямку Солодке – Новомихайлівка, мають частковий успіх, бойові дії тривають.