Коли закінчиться війна? Кулеба виступив з заявою

Він зазначив, що союзники повинні цікавитися тим, скільки ще зброї необхідно ЗСУ, аби перемогти армію окупантів в найкоротші терміни

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів, що сьогодні складається враження, нібито всі чекають, що Україна "завалиться" у протистоянні з РФ і проблема зникне сама собою. Та в жодному кабінеті ніхто не знає точної дати, коли саме закінчиться війна, зрозуміло лише те, що переможцем буде наша держава, розповів глава МЗС під час інтерв'ю виданню "Гордон".

"У мене немає права встановлювати собі якісь тимчасові рамки. Мене часто в інтерв'ю та спілкуванні міністри закордонних справ запитують: а скільки ви ще протримаєтеся? Я відповідаю всім: у вас неправильна "оптика". Замість того, щоб запитати, а що ще потрібно зробити, щоб перемогти Путіна в найкоротший час, таке відчуття, всі чекаєте, коли ми завалимося, і проблема зникне сама собою, – розповів Кулеба, додаючи, що на такі відповіді реагують дуже болісно. – Я не маю права собі встановити якийсь дедлайн. Ми боротимемося стільки, скільки буде потрібно для перемоги нашої країни".