«Є у мене там улюблене місце». Подоляк заявив, що через півроку відвідає деокуповану Ялту

«Є у мене там улюблене місце». Подоляк заявив, що через півроку відвідає деокуповану Ялту

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що через півроку він буде вже в деокупованій Ялті. Так він прокоментував інформацію щодо звільнення Криму від російських загарбників

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що через півроку він буде вже в деокупованій Ялті. Так він прокоментував інформацію щодо звільнення Криму від російських загарбників.

В ефірі телемарафону він сказав, що через шість місяців він спеціально поїде на набережну Ялти, щоб включитися в ефір українського телебачення.

Читайте також: Крим залишають тисячі людей. Як йде мобілізація в Криму і чому першими повістки отримують кримські татари — інтерв'ю з Ташевою

«Є у мене там одне улюблене місце. Я хочу звідти ввімкнутися, гарантую. І ми поговоримо з вами, яким буде вільний Крим. Тоді звідти вже поїдуть усі росіяни», – сказав Подоляк.

Термін, названий Подоляком – це кінець травня 2023 року. Його слова співпадають із прогнозом начальника військової розвідки Кирила Буданова, який заявляв, що війна триватиме «не так вже й довго», і до кінця весни 2023 року ЗСУ увійдуть у Крим.