Окупанти на Донеччині вбили трьох людей. В ОВА також повідомили про багатьох поранених

Павло Кириленко повідомив, як минула доба на Донеччині

Протягом минулої доби росіяни вдарили по Краматорську касетними боєприпасами із РСЗВ «Смерч» та «Ураган», внаслідок чого загинули двоє людей, ще 10 – отримали поранення. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко та розповів, як минула доба в області.

«У місті пошкоджено 76 приватних будинків, багатоповерхівка, два комунальних підприємства, футбольний манеж, частина ДСНС та парк Бернацького», – додав Кириленко.

Водночас на донецькому напрямку ніч була відносно спокійною. Хоча періодично росіяни обстрілювали Мар’їнську громаду, одного разу вдарили по Авдіївці. Там пошкоджено будинки на трьох вулицях.

На горлівському напрямку в Костянтинівці ворог вбив одну людину, ще п’ятьох – поранив. Зокрема, окупанти тричі обстріляли місто артилерією та вдарили п’ятьма залпами з «Ураганів».

«Пошкоджено 20 приватних будинків, багатоповерхівку, школу та крамницю. Ще один будинок частково зруйновано у Миколаївці. Відомо, що в Бахмуті поранено двоє цивільних, пошкоджено три багатоповерхівки та два приватні будинки. У Соледарській громаді пошкоджено чотири будинки у Васюківці», – зазначив Кириленко.

На лисичанському напрямку, за словами очільника ОВА, зафіксовано обстріли Сіверська та Серебрянки. Там є пошкоджені будинки.