ЗСУ: Росія скоро встановить рекорд Гіннеса за кількістю термінів окупації Бахмута. План зірвано

Спікер Східного угруповання військ Сергій Череватий заявив, що Росія "скоро встановить рекорд Гіннеса" за кількістю термінів захоплення Бахмута. Про це він повідомив в ефірі національного телемарафону

Спікер Східного угруповання військ Сергій Череватий заявив, що Росія "скоро встановить рекорд Гіннеса" за кількістю термінів захоплення Бахмута. Про це він повідомив в ефірі національного телемарафону.

За його словами, командувач цього напряму генерал Олександр Сирський постійно працює на передовій та відчуває пульс оборони Бахмута.

"Знає особисто більшість командирів, спілкується з усіма. Коли ти маєш постійний зв'язок і допомагаєш, то це маркер настільки тривалої оборони та правильних рішень", — сказав Череватий.

Він зазначив, що у традиції Кремля постійно вимагати військових досягнень до будь-яких дат, проте Сили оборони постійно зривають плани ворога.

"Вони скоро встановлять рекорд Гіннеса за кількістю термінів взяття Бахмута. Ми тримаємо мобільну оборону, йдуть позиційні бої, якщо є доцільність, то проводимо контратаки", — наголосив спікер ЗСУ.

Череватий заявив, що за добу в районі Бахмута росіяни втратили 106 людей убитими та 127 пораненими, більшість із яких — терористи групи Вагнера.