Ворог зосередив свій наступ лише на двох напрямках – Генштаб

Кількість атак зросла

Противник не відмовляється від наміру повністю окупувати Луганську та Донецьку область. Протягом минулої доби підрозділи сил оборони відбили 27 ворожих атак. Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Причому свій наступ ворог зосередив лише на двох напрямках. Вперше за тривалий час він не проводив наступальних дій на бахмутському та авдіївському напрямку. Натомість, як і протягом кількох минулих днів, росіяни активно атакують Мар’їнку. Тут вчора ЗСУ відбили 12 атак ворога.

Крім того війська РФ розширили географію наступу на куп’янському напрямку. Тут вони намагалися просунутися в районі Масютівки та Крохмального Харківської області та Новоселівського і Стельмахівки – Луганської. Успіху загарбники не мали.

Авіація ЗСУ за добу завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника. Також було знищено чотири ворожих розвідувальних БПЛА різного типу. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три райони зосередження озброєння та військової техніки, склад боєприпасів, три засоби протиповітряної оборони та ще три важливі цілі противника.