В Краматорске накрыли "массажный" салон: сколько стоил один сеанс

Подробности интимного дела

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури припинено діяльність мережі салонів еротичного масажу, у яких надавалась послуги інтимного характеру.

Досудовим розслідуванням встановлено, що з 2021 року на території міст Маріуполь та Краматорськ у 2 салонах так званого еротичного масажу «Ego studio» клієнтам надавались сексуальні послуги. Так званими масажистками виступали дівчата віком від 19 до 28 років. Плата за 1 такий специфічний сеанс складала для гостей від 1700 до 10 000 грн. 

За попередніми даними, заробіток одного такого салону за добу складала близько 20 000 грн.

Крім того, у кожній кімнаті були встановлені приховані камери.

У ході санкціонованих слідчим суддею обшуків виявлено та вилучено гроші в сумі 3200 грн, чорнові записи протиправної діяльності, мобільні телефони, планшети, приховані камери відео-спостереження, касові термінали, флеш накопичувачі, візитки, бланки документів. На момент ошуку у закладі перебували 9 дівчат.

Наразі 37-річній адміністраторці одного з салонів вже повідомлено про підозру у сутенерстві та втягненні особи в заняття проституцією (ч. 2 ст. 303 КК України). Вирішується питання щодо обрання жінці запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого управління за оперативного супроводу Управління міграційної поліції ГУ НП в Донецькій області.

Відділ інформаційної політики

Донецької обласної прокуратури