В Славянске совершено покушение на убийство - ПОДРОБНОСТИ

В Славянске совершено покушение на убийство - ПОДРОБНОСТИ

Выстрелил и убежал...

Увечері в ході конфлікту із сусідом 35-річний житель міста отримав поранення дробом в живіт та був госпіталізований. За кілька годин зловмисника було затримано співробітниками карного розшуку.

О половині одинадцятого вечора до чергової частини поліції Слов'янська надійшло повідомлення про те, що житель мікрорайону Черевківка під час конфлікту отримав вогнепальне поранення.

На місці події правоохоронці встановили, що конфлікт відбувся між мешканцями двох суміжних домоволодінь. 35-річний потерпілий розповів, як посварився з сусідом і той прямо через паркан вистрілив у нього дробом з невідомої зброї.

Чоловіка із пораненнями живота забрала "швидка допомога", а поліцейські приступили до розшуку злочинця, який зник відразу після інциденту. Відразу було встановлено, що останній є раніше судимим жителем міста 1978 року народження.

О половині шостого ранку оперативники затримали підозрюваного на одній з вулиць мікрорайону. З даху гаражу його домоволодіння слідчо-оперативна група вилучила предмет, схожий на саморобну вогнепальну зброю.

Правопорушника затримано у порядку ст.208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.15 ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (замах на скоєння вбивства).

 Слов'янський відділ поліції

Донецької області