В Славянске учились подавлять массовые беспорядки - ВИДЕО

В Славянске учились подавлять массовые беспорядки - ВИДЕО

Готовь сани летом?

Патрульні роти тактико-оперативного реагування батальйону патрульної поліції в м. Краматорськ та Слов*янськ та військовослужбовці Національної гвардії сьогодні, 11 лютого, на базі в/ч 3035 НГУ (Слов*янськ) вчились оперативно, грамотно та максимально ефективно протидіяти масовим заворушенням.

Тактико-спеціальні навчання по порядку дій при ліквідації масових заворушень в населеному пункті проходили у умовах, максимально наближених до реальних.

ОРівці та нацгвардійці прийняли на себе основний удар, за легендою, агресивно налаштованого натовпу та успішно впорались із поставленим завданням – розділити та приборкати порушників порядку.

Відзначимо, що основна мета таких навчань – вдосконалення навичок роботи при забезпеченні порядку під час масових заходів, обмін практичним досвідом отриманим під час несення служби, ефективна взаємодія між працівниками, дотриманні та забезпеченні порядку під час масових заходів.

Навчання мають важливе значення, оскільки дозволяють не лише максимально налагодити взаємодію та координацію дій між підрозділами МВС під час забезпечення публічної безпеки та порядку в умовах ускладненої оперативної обстановки, а й закріпити теоретичні знання та напрацювати практичні навички реагування на ту чи іншу конкретну ситуацію.