Вибираємо душові кабіни і системи інсталяції для ванної кімнати

Вибираємо душові кабіни і системи інсталяції для ванної кімнати

Вибираємо душові кабіни і системи інсталяції для ванної кімнати

Останнім часом все більшою популярністю користується душова кабіна. Це спеціальний бокс для прийняття водних гігієнічних процедур. Він дозволяє заощадити час і витрати води, й оптимально підходить для малогабаритних ванних кімнат. Вибираючи душові в ванну, слід звернути увагу на наявність вільного простору і експлуатаційні характеристики.

Особливим попитом користується продукція компанії Сersanit, яка має мережу представництв по всьому світу. Компанія швидко розвивається і постійно вдосконалюється, пропонує покупцям високоякісну сантехніку, керамічну плитку та функціональні меблі для комфортного облаштування ванної кімнати.

Вибираємо душову кабіну

До вибору душової кабіни слід поставитися відповідально та уважно вивчити технічні характеристики. Душ-кабіни представлені в широкому асортименті, та бувають відкриті, закриті і комбіновані.

Відкриті моделі коштують недорого, мають просту конструкцію без верхньої кришки. Спочатку встановлюють піддон, а потім по всьому периметру скляні перегородки. Вони можуть бути з загартованого, матового, дзеркального, вітражного, візерункового скла.

Дверцята можуть відкриватися всередину і назовні, а також вони бувають розсувними і поворотними. До основних переваг душових кабін можна віднести наступне:

  • великий вибір моделей за розмірами, формами, стилем та ін.;

  • економія місця у ванній кімнаті;

  • ергономічність;

  • практичність і надійність;

  • зручна експлуатація;

  • економне споживання води.

Монтаж душ-кабіни в невеликій ванній дозволяє встановити функціональні меблі, в якій можна зберігати рушники, гігієнічні та косметичні засоби. Перейшовши за посиланням https://www.cersanit.com/ua/katalog-produktiv/mebli-dla-vannoi-kimnati,6.html, можна без зусиль підібрати якісну і функціональну меблі для ванної кімнати за вигідною вартістю. Залежно від площі приміщення можна придбати шафки, пенали, тумби під раковину з умивальником, дзеркала та ін.

Що таке інсталяційні системи?

Система інсталяції для унітазу буває блоковою і рамною. Блокова або навісна система кріпиться на стіні, всі її елементи з'єднуються між собою комунікаціями через їх відокремленість.

Такий тип інсталяції можна кріпити тільки на несучу стіну, але не завжди це можливо. Рамна інсталяція універсальна і надійна, але при цьому займає більше місця. Особливостями є простий і швидкий монтаж, можливість кріплення на будь-яку стіну завдяки наявності міцної рами.

На сайті https://www.cersanit.com/ua/katalog-produktiv/instalacijni-sistemi-ta-knopki/tip-produktu-instalacijni-sistemi/ представлені інсталяційні системи для ванної кімнати високої якості і за привабливою ціною. При цьому слід звертати увагу на колір, матеріали (скло, пластик, сталь), висоту і ширину, принцип роботи, функцію змиву та інші характеристики.