Виготовлення та встановлення вхідних металопластикових дверей

Особливості процесу виготовлення металопластикових дверей. Монтаж та експлуатація вхідних груп, переваги дверей з ПВХ-профілю

Щоб замовити якісні та довговічні вхідні двері металопластикові, зверніться до представників компанії Viknaroff. Цей виробник працює на українському ринку більше 15 років, використовує довговічні, надійні матеріали. Готові конструкції, виготовлені у відповідності до європейських стандартів, надійно захищають від холоду, шуму. Користуватися ними можна не менше 10 років без необхідності ремонту, заміни.

Особливості процесу виготовлення металопластикових дверей

Всі конструкції виготовляють виключно під замовлення. В роботі використовують профіль Viknar'off, Gealan. Це якісні матеріали, які виконують всі ті функції, які на них покладають. Профіль має свої конструктивні особливості. Всередині є кілька внутрішніх камер, заповнених повітрям. Також тут встановлено сталеве армування, тому вся конструкція достатньо міцна. Вона не деформується під час використання. З використанням металопластикового профілю можна виготовити:

  • одностулкові двері;

  • двостулкові конструкції;

  • розсувні системи.

Є варіанти з класичного білого профілю або конструкції з ламінованих матеріалів, які візуально важно відрізнити від натурального дерева. Можна зробити декоративні вставки зі скла, вітражів, інших матеріалів. Всі конструкції комплектуються фурнітурою – дверними ручками, замками, навісами.

Раніше металопластикові вхідні двері встановлювали переважно на об'єктах комерційного призначення. Зараз такі конструкції замовляють й для житлових будинків – як приватних, так і багатоквартирних. Вони виглядають стильними, в процесі експлуатації не виникає ніяких проблем.

Як оформити замовлення

Щоб замовити двері чи металопластикові вікна, треба звернутися до представників компанії Viknaroff, означити, яка саме продукція вас цікавить. Важливо зробити належне вимірювання дверного отвору, щоб менеджер міг прорахувати приблизну вартість конструкції. Якщо ціна вас влаштує, треба буде викликати спеціаліста з вимірювання, щоб він перевірив правильність тих даних, що передані вами, та за потреби відкоригував їх.

Терміни виготовлення оговорюються окремо. В кінцеву вартість входять й витрати на професійний монтаж конструкцій. Спеціалісти приїдуть до вас в оговорений час, демонтують старі двері, якщо вони були тут встановлені, поставлять нові, перевірять, як працюють всі системи. На всю встановлену продукцію поширюється довгострокова гарантія.