За минувшие сутки на дорогах Славянского района погибли 2 человека

За минувшие сутки на дорогах Славянского района погибли 2 человека

Пятеро - травмированы

Вчора на півночі Донеччини поліцейські задокументували 3 дорожньо-транспортні пригоди, 2 – з них з летальними наслідками.

Одна аварія трапилася близько другої години ночі на автодорозі поблизу Святогірська Слов’янського району. Автомобіль «Шевроле» з трьома людьми всередині з’їхав з дороги та перекинувся. За кермом автівки перебувала 36-річна жителька Краматорська. За результатами медогляду, вона перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Аварія унесла життя 35-річного чоловіка. Інший пасажир, 47-річний краматорчанин, вижив та перебуває в лікарні.

Лобове зіткнення автомобілів «Опель» і «Тойота» сталося на 683 км автодороги Київ-Харків-Довжанський. 60-річний чоловік на «Опелі» виїхав на зустрічну смугу та врізався в іншу автівку. Травми чоловіка виявилися несумісними з життям. Водій «Тойоти» не постраждав.

Ще одна аварія трапилася поблизу селища Райгородок Слов'янського району. 44 – річний водій «Тойоти» не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та врізався в дерево. Водію та трьом його пасажирам надана медична допомога.

Причинами автопригод стали перевищення швидкості, керування транспортом у стані сп’яніння, порушення правил маневрування та складні погодні умови – туман.

Поліцейські закликають всіх громадян неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху! Не сідайте за кермо в стані сп’яніння. Враховуйте такий фактор як – складні погодні умови. Не ризикуйте життям.

Слов'янський відділ поліції