10 пострадавших в ДТП в Славянске и районе: итоги недели

Будьте внимательны и осторожны!

За сім днів на півночі Донеччини трапилося 15 ДТП, з них 3 – з постраждалими. Найпоширеніші причини автопригод – перевищення швидкісного режиму та порушення правил маневрування.

Дорожньо-транспортні пригоди з постраждалими трапилися на виїзді зі Слов'янська у бік Краматорська, на автодорозі Слов’янськ – Сидорове та трасі Київ-Харків-Довжанський. В цих аваріях постраждало 10 людей.

Так, ДТП з чотирма постраждалими сталася на вулиці Криворіжська. Водій OPEL виїжджаючи на головну дорогу скоїв зіткнення з автомобілем «SKODA». Внаслідок аварії тілесні ушкодження отримав 68-річний водій OPEL та його 53-річна пасажирка. В іншій машині постраждали два пасажира – 18 та 19 років.

На автодорозі Слов’янськ – Сидорове постраждали три людини. Як попередньо встановили поліцейські, 31-річний водій DACIA допустив некерований виїзд за межі проїзної частини у кювет та врізався в дерево. Медична допомога надана водію та двом пасажирам віком 18 та 25 років.

Також троє громадян постраждали на трасі Київ-Харків-Довжанський. В темний час доби 30-річний водій Ланоса скоїв зіткнення з вантажівкою. Постраждали водій та два пасажира легковика.

Відомості за даними фактами внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ст. 286 ч. 1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами).

Крім цього минулого тижня було задокументовано ще 12 дорожніх пригод без постраждалих.

На щастя обійшлося без травмованих в аварії, яка трапилася у Святогірську. Там 40-річний водій автомобіля «ВАЗ» на перехресті нерівнозначних доріг не надав перевагу у русі автомобілю «ГАЗ», що наближався до перехрестя по головній дорозі. У результаті зіткнення вантажний автомобіль перекинувся на бік.

У всіх інших аваріях автомобілі зазнали незначних ушкоджень.

Минулого тижня у Слов'янському районі поліцейські припинили 33 порушення правил дорожнього руху. Четверо порушників перебували у стані алкогольного сп'яніння.

Будьте уважні та обережні на дорозі!

 Слов'янський відділ поліції

Донецької області