Конфликт в Святогорске: скандалист Лисянский отстранен от занимаемой должности

Конфликт в Святогорске: скандалист Лисянский отстранен от занимаемой должности

Карачун также будет следить за ходом проверки

Уполномоченный по правам человека Верховной Рады Людмила Денисова отреагировала на публикации в СМИ, в которых сообщалось о потасовке, которую 5 декабря устроил её подчиненный Павел Лисянский. Напомним, конфликт между Лиснянским и сотрудником охраны произошел в святогорском ресторане "Монарх".  Подробнее об этом "Карачун" писал в материале – Как в Святогорске «быковал» известный чиновник – ВИДЕО.

Ниже публикуем комментарий Людмилы Денисовой:

-  У зв’язку з повідомленнями у ЗМІ про інцидент, який стався 5 грудня 2020 року між моїм представником з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павлом Лисянським та працівником готельного комплексу «Монарх», розташованого у місті Святогірськ повідомляю наступне: у неділю вранці Павло Лисянський особисто поінформував мене про зазначений випадок.

Наразі мною ухвалено рішення про проведення службової перевірки щодо представника Уповноваженого з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей, яка буде тривати до 21 грудня 2020 року включно з одночасним його відстороненням від посади на зазначений період.

За результатами службового розслідування будуть вжиті відповідні заходи реагування.