Новогоднее убийство в Святогорске: что произошло

Новогоднее убийство в Святогорске: что произошло

Как убийца пытался скрыть следы преступления

 Поліція проводить розслідування за фактом смертельного ушкодження жителя Святогірська у новорічний вечір

За невідомих обставин 51-річний чоловік отримав ножове поранення, від якого помер у лікарні. Надалі правоохоронці встановили, що до цього причетний один з учасників застілля.

31 грудня о половині п'ятої вечора до поліції Слов'янська надійшло повідомлення з місцевої травматології про доставляння чоловіка 1969 року народження із пораненням ноги. Спочатку супроводжуючі повідомили наряду слідчо-оперативної групи про те, що потерпілий впав та отримав ушкодження самостійно.

Невдовзі від отриманого поранення чоловік помер. Правоохоронці вирушили до міста Святогірськ, де він мешкав, та встановили справжні обставини події.

Виявилось, що загиблий під час застілля почав битися із своїм пасинком та отримав удар ножем у стегно. Щоб скрити сліди злочину, 28-річний раніше судимий чоловік викинув ніж у колодязь, де його знайшли поліцейські.

Підозрюваного було затримано у порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Поліція проводить досудове розслідування за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Вона передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

 Слов'янський відділ поліції

Донецької області