В Краматорске задержан вероятный убийца

В Краматорске задержан вероятный убийца

Официально

У Краматорську патрульні затримали чоловіка, ймовірно, причетного до вбивства

Відповідний виклик поліцейські отримали сьогодні, 16 січня, близько 20-ї години.

Телефоном невідомий чоловік розповів поліції, що тільки що наніс іншому громадянину ножові поранення, від чого той, найімовірніше, помер. Після чого заявник кинув слухавку та перестав відповідати на неодноразові дзвінки правоохоронців.

Патрульні, прибувши на місце події, до квартири однієї з багатоповерхівок на вулиці Ярослава Мудрого, зайшли до помешкання. На підлозі однієї з кімнат вони побачили чоловіка, який вже не подавав ознак життя, а поряд з ним – заявника та жінку.

Обоє – з ознаками алкогольного сп’яніння, а на руках та одязі 47-річного краматорчанина були сліди крові. Той повідомив патрульним, що під час конфлікту який виник у нього із загиблим, він схопився за ніж.

Охоронці порядку встановили особи усіх учасників події та, згідно ст. 45 ЗУ "Про Національну поліцію", застосували до громадянина кайданки, а також забезпечили охорону місця події до прибуття слідчо-оперативної групи Краматорського відділу поліції. Співробітники "швидкої" констатували смерть 46-річного місцевого мешканця.

Пресслужба батальйону патрульної поліції в м. Краматорськ та Слов'янськ